Debatt

Satans mördare!

Israels regering visar återigen att de är vår tids största förbrytarregim. Med tungt beväpnad militär bordade man det fredliga biståndsprojektet ”Ship to Gaza” och flera personer dödades och skadades. Nio svenskar sitter fängslade. Skeppet hade seglat för att ge förnödenheter och stöd åt det utsatta folket på Gazaremsan. Israel förtrycker det Palestinska folket och mördar de som försöker hjälpa de utsatta. Omvärlden måste agera mot denna skurkstat!

Sverige måste utfärda sanktioner mot Israel och den styrande regeringen. De styrande bakom detta mördande får inte undslippa ansvar ytterligare en gång. Biståndet till Palestinas nödställda befolkning måste öka och ges möjlighet att komma fram.

Agera, herr Bildt! Eller håller du månne med din partikamrat Wykman?

Vi är många i Hällefors som reagerar kraftigt mot denna skoningslösa militärattack och tar avstånd från Israels agerande.

Samuel Ericson

gruppledare

Stefan Backius

Ledamot kommunfullmäktige

Skriv en kommentar