Kommunalpolitiken

1:a maj!

Nu är det snart dags för 1:a maj igen och även i år ökar vi trycket! Vi samlas i lokalen kl 10.00 och dricker kaffe, fixar skyltar och beger oss sedan ut till törgö kl 11.00. Där blir det demonstration, tal och musikframträdanden från lokala förmågor. Efteråt samlas vi i lokalen igen för fika och diskussioner. Alla är varmt välkomna!

Från klockan 17.00 och framåt är det dags för medlemmarna att avnjuta mat och dryck och bara umgås och ha trevligt tillsammans. Siste man släcker lampan!

Dagen efter, 2:a maj kör vi drop-in frukost från kl 09 till 09.30 för att sedan kavla upp ärmarna och jobba vidare inför valet. Klockan 12-13 är det lunch och efter detta ett förtkortat medlemsmöte. Klockan 14 är det allmänpolitiska och ideologiska diskussioner som gäller. Klockan 15 sammanfattar vi arbetet och avslutar årets 1:a majfirande!

Välkomna!

Kommer du delta?

Anmäl dig på Facebook

Skriv en kommentar